Porttelefon

Endret Mon, 28 Dec 2020 ved 12:58 PM

Sensio støtter per i dag 2N sine porttelefoner, for å bruke disse sammen med Sensio sin løsning trenger du kun utedelen, denne kan fåes med 1 eller flere ringeknapper, eller touch display. De kan kjøpes hos vCom (vcom.no).

Bruksanvisninger finner du her: https://wiki.2n.cz/is/en

Per i dag må du kontakte Sensio Support for å programmere opp 2N panelet i ditt Sensio system. For å bruke porttelefon må man ha en gyldig abonnoment hos Sensio.