Fakturaspørsmål

Endret Thu, 17 Feb 2022 ved 09:52 AM

Safemate Pro og Safemate Go kunder er selv ansvarlige for å ha lagt inn gyldig og korrekt fakturaadresse under "organisasjon" (Safemate Pro) og "min side" -> "fakturainformasjon".

Ved behov for å endre fakturaadresse så gjøres dette i Safemate Pro/Go - ikke av Safemate support.

Har du andre spørsmål om mottatt faktura, opprett en sak og send oss opplysninger om hvilke fakturanummer det gjelder.