Garanti på din Safemate

Endret Sun, 23 May 2021 ved 02:47 PM

Har du en Safemate som ikke virker lenger? Safemate gir 2 års garanti til privatpersoner (5 års reklamasjon) og 1 års garanti til offentlig og bedrifter (2 års reklamasjon).

Har du en enhet som ikke lenger dekkes av garanti tilbyr Safemate deg å oppgradere til svært fordelaktige betingelser. Les her for mer informasjon https://shop.sensio.no/safemate-oppgradering/

De aller fleste feil dekkes av garanti, bortsett fra:

• Vannskade på enheter som ikke tåler vann
  • Knust plastdeksel. Alle våre enheter tåler fall fra 1.5 meter høyde (CE krav) og vil ikke bli ødelagt av den grunn. Fysiske skader som skyldes uhell utover dette dekkes ikke av garantien.
  • Ukjent ID. Har ID-etiketten falt av kan vi bistå med å identifisere den igjen mot at du betaler frakt og re-merking på 129,- (pluss mva.)
  • Øvrige feil som skyldes bruk utover det som normalt kan forventes.