Grunnleggende funksjoner i xSetup

Endret Fri, 16 Oct 2020 ved 12:18 PM

Last ned xSetup

xSetup er organiser i 5 faner hvor du fritt kan gå frem og tilbake mellom faner ved å trykke på de, men de er organisert fra opprettelse av prosjekt -> opplasting av ferdig prosjekt.

PROSJEKT

Bruker

Du må ha en bruker for å programmere i xSetup så logg inn med en bruker du har eller opprett en ny.

Alternativ logg inn

Her logger du på med den brukeren du har opprettet under et firma

Alternativ opprette bruker

Alle felt her er påkrevd og når alle felt er utfylt så blir knappen "Opprett nytt firma" aktivt. Om du ikke har et firma som du skal bli invitert til så MÅ du trykke opprett firma. Privat personer må opprette et firma som dem selv. Har du en kollega som allerede har et firma, så trykker du OK og får de til å sende deg en invitasjon til firmaet.

Prosjekt

Sted og værmelding

SONE

DATAPUNKTER

INNSTILLINGER

OPPLASTING

Guiden er under arbeid, det kommer mer info etterhvert