Abonnement, priser og fordeler.

Endret Wed, 26 Jan 2022 ved 12:14 PM

•  kr 99,- pr mnd som betales løpende én gang pr år, totalt kr 1188,-


Alle prosjekter med abonnement fornyes automatisk hvert år med mindre det på forhånd er blitt sagt opp. Alle nye kunder vil automatisk få abonnement, hvor de tre første månedene er gratis for å teste ut funksjonaliteten. Ønskes det ikke noe abonnement så kan det kostnadsfritt sies opp før fornyelsen.


Abonnementet kan eventuelt startes fra appen og blir aktivt innen 5 minutter. Det er eier av prosjektet som vil motta faktura på epost. 


Fordeler med å ha et aktivt abonnement: 

 1. Du vil motta varsler på epost og/eller sms dersom det skulle oppstå noe med anlegget ditt. De varslene du vil kunne motta er:
  • Kontroller mister kontakt med server (nettverk)
  • Dersom en/ flere enheter ikke rapporterer inn til oss innenfor gitte tidsrammer
  • Dersom en enhet har lavt batteri
  • Det er mulig å lage egne varsler under innstillinger i xSetup.
  • Det er mulig å lage push meldinger i xSetup
 2. Du kan fjernstyre anlegget ditt. Du kan være hvor som helst i verden, så lenge du er tilkoblet internet, overvåke/styre anlegget ditt. Du har full tilgang til alle funksjoner, og kan gjøre endringer på lys/varme osv. så huset ditt er klar for din hjemkomst. Det vil også være mulig å styre anlegget fra nettleser på en PC eller via xSetup.
 3. Du kan tilknytte Google Home til prosjektet. (Du må opprette en sak hvor du sender oss eposten som er tilknyttet Google)
 4. Oversikt over energiforbruk. Du kan få oversikt over energiforbruket ditt gitt i grafer og diagrammer inntil et år tilbake.
 5. Hvis det er feil på anlegget ditt og installatør trenger bistand av Sensio for feilsøking vil Sensio kunne se hva som skjer på anlegget og lettere kunne bistå installatøren.Eier kan fornye eller aktivere et abonnement på to måter:

 1. Fra appen Sensio Smarthus
 2. Fra websiden https://unity.sensio.no
  Om du ikke får opp disse knappene så må forsikre deg om at du er eier og at du har fylt ut all brukerinformasjon som navn, adresse og telefonnummer på din bruker.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen