Sikkermodus eller sikkerhetsmodus

Endret Sat, 26 Aug 2023 ved 09:52 AM

Dersom en telefon står fast i sikkermodus eller sikkerhetsmodus, forsøk følgende:

SmartVakt 1:

På Sony X10 II hold inne av/på knapp og velg start på nytt. Da kommer den opp riktig igjen. Husk å slå av flymodus.

SmartVakt 2:

På Samsung A53 dra ned skjermen fra toppen, så dukker det opp et felt som sier at sikkerhetsmodus er på, trykk på den og følg anvisning. Da restarter telefonen og starter opp i kioskmode. Kan hende man må slå av flymodus.