Hvordan setter jeg opp styring av varmepumpe

Endret Mon, 28 Dec 2020 ved 01:00 PM

Først: For å kunne styre varmepumpe med IR, så trenger du en tilkobling mellom kontrolleren og det som du skal styre.

SC-1 kabler du direkte fra kontroller til varmepumpe.

X-1 kommuniserer trådløst til Global Cache, som deretter kables til varmepumpe. Se 1.gangs tilkobling til Global Cache.

Nå er du klar til å programmere.

Velg hvilken sone du har varmepumpa. Velg fra listen og legg til din varmepumpe.

Finner du ikke riktig modell på listen, så kan du teste med en varmepumpemodell av samme merke. De fleste varmepumpeprodusenter har fjernkontroller med lik IP-range, slik at de kodene som sendes for å stille temperatur på varmepumpe er like. Listen i dag inneholder:

• Bosch
  • Daikin
  • Daikin Emura FTXG35W
  • Fujitsu ASYA12LGC
  • IVT AX-XP12FR-N
  • LG P09MNNM2
  • Miba
  • Mitsubishi MSZ-EF35VEW
  • Mitsubishi MSZ-FD25VA
  • Panasonic
  • Panasonic CS-CE9LKE
  • Panasonic CS-HE9LKE
  • Panasonic CS-NE9PKE
  • SAP-K CRV123EHN
  • Toshiba
  • Nyere Toshiba-modeller

Skulle det være behov for ytterligere modeller er det mulig for oss i Sensio å legge dette til dersom vi får låne fjernkontrollen din.

Velg IR sender og sett til riktig port.

Du trenger ingen temperaturføler i et rom med varmepumpe, den styrer seg selv. Varmepumper har innebygde temperaturfølere, så de holder selv kontroll over varmen.

Dersom du setter sonen i sparing, så vil varmepumpa automatisk stille seg inn på den angitte spare-temperaturen.

Dersom du skulle ønske å få vite hvor varmt det er i sonen, så trenger du en egen xComfort-temperaturføler, evt egen temperaturføler dirkete koblet i SC-1.

Slik ser brukergrensesnittet ut på web:

Du kan sette Komfort, Sparing eller skru av, bestemme kjøling eller varme, justere temperatur og vifte, og varmepumpa blir en tilpasset del av tidsinstillingen.