Hvordan setter jeg opp Sonos styring via Sensio

Endret Fri, 16 Oct 2020 ved 12:18 PM

1. Velg sonen du skal ha sonos – og velg Media setup

2. I Media oppsett – velg Sonos Oppsett

3. Velg «Finn Sonos» (Deaktiver brannmuren på din pc hvis Sonos ikke dukker opp etter at du har trykket “finn Sonos”.)

4. Trykk på Mute og Vol+ på Sonos

5. Nå dukker SONOS opp, og du kan velge radiokanaler

6. Slik ser det ut under media setup

7. Slik ser det ut i brukergrensesnittet i appen

8. Så kan du også lage en bryter til å skru av og på og styre volum:

9.  Då vil det virke slik som med denne bryteren: (video sonos-bryter)

Om du ønsker kan du legge til en innstilling som for eksempel kan starte sonos som vekkerklokke.. Eller koble den til ringeklokka, det kan jo vere vanskeleg å høyre når nokon ringer på, og du har høg musikk på! Lukke til!

Sonos-appen er topp, og vi liker den veldig godt. Vi jobber med videre integrering, feks med Spotify. Grunner til at vi valgte å å integrere mot Sonos:

1. styr i Sensio-appen – dersom du har ein fastmontert tablet så slipper du å bytte app

2. koble til ringeklokke – demp lyden når nokon ringer på

3. bruk som vekkerklokke – skru på radio på morgonen

4. lage brytere – lag ein av/på, volum opp/ned-knapp lett tilgjengelig

5. koble til alt-av scenariet

Evt feilsøking:

Sjekk at Sonos er på samme trådløse nettverk som X-1
Restarte Sonos (restart den først), og så X-1 kontroller etterpå