Hvordan "flashe" en Sensio X1-kontroller

Endret Mon, 27 Nov 2023 ved 02:40 PM

Nødvendig utstyr

• PC
  • minnekortleser for SD-kort
  • adapter for microSD-kort til SD-kort
  • microSD-kort på mellom 4GB, og 32GB (64GB minnekort eller større fungerer ikke!)

Forberedelse

1. Last ned programmet Balena Etcher her
  2. For å skrive til SD-kortet så er det nødvendig med utvidede rettigheter på maskinen
  3. Last ned Sensio X1-programvaren her
  4. Sett inn kort i minnekortleser koblet til PC
  5. Start Balena Etcher ved å dobbeltklikke på nedlastet exe-fil, og følg instruksjonene

Utførelse

1. Koble kontrolleren fra spenning
  2. Sett inn minnekort i minnekortleseren på kontroller
  3. Hold inne "reset-knappen", og koble kontrolleren til spenning i 30 sekunder (diode blinker rødt)
  4. Når øverste diode begynner å blinke rødt er overføring igangsatt, og du kan slippe "reset-knappen"
  5. Dette tar opptil 10 minutter, og når øverste diode lyser grønt kan du ta ut minnekortet
  6. Åpne prosjektet i xSetup, høyreklikk på kontrolleren i listen over kontrollere, trykk "rekey"
  7. Last så opp prosjektet via xSetup