Inviter noen til ditt prosjekt / Eierskifte

Endret Wed, 26 May 2021 ved 08:45 AM

Sensio lar deg som bruker ha full kontroll på hvem som har tilgang ditt system. Med samme bruker kan du ha tilgang til flere prosjekter. Brukerne du inviterer kan ha ulike tilganger til de forskjellige sonene i ditt system. Dette kan være praktisk om du har en leieboer, barna skal få styre sitt rom, svigermor kommer på besøk og skal ha en redusert tilgang.

Det er to måter å invitere nye brukere til ditt prosjekt.

Fra appen Sensio Smarthus

1. Åpne Brukerrettigheter i menyen på appen
  2. Her ser du hvem som har tilgang til prosjektet og kan invitere flere ved å trykke (+)

3. Når sender en invitasjon til en bruker, så får vedkommende en invitasjon pr epost. Nye brukere må gjennom en registreringsprosess, mens brukere som allerede ligger registrert i databasen får kun en invitasjon som de må akseptere for å få tilgang. MERK at alle brukere som inviteres fra appen vil kun få brukerrettigheter og vil med det ikke kunne invitere flere. Skal det gjøres et eierskifte eller invitere flere administratorer (som kan sende invitasjoner og se status på utstyr) så må det gjøres fra websiden.

Fra websiden https://unity.sensio.no

1.     Trykk på det prosjektet du ønsker å invitere noen til på venstre side av skjermen.
  2. På høyre side av skjermen finner du "Inviter noen til". Her legger du inn e-posten til den nye brukeren og trykker "Inviter". Skal du foreta et eierskifte så må du endre Bruker til Eier før du sender invitasjonen.
  3. Når sender en invitasjon til en bruker, så får vedkommende en invitasjon pr epost. Nye brukere må gjennom en registreringsprosess, mens brukere som allerede ligger registrert i databasen får kun en invitasjon som de må akseptere for å få tilgang. Har du sendt en invitasjon til ny eier så mister du tilgang etter at ny eier har godtatt invitasjonen.