Hvordan invitere brukere til Sensio Smarthus

Endret Tue, 20 Jun 2023 ved 11:37 AM

Sensio Smarthus kan utvides så alle i husstanden har glede av det, enten de er tilknyttet boligen fast eller på besøk. Dette gjør at eier av et Sensio Smarthus selv kan regulere tilgangen etter behov. Invitasjon av brukere kan gjøres enkelt i den tilhørende mobilapplikasjonen.

Åpne Sensio Smarthus-applikasjonen på telefon eller nettbrett, og trykk på meny-knappen øverst til venstre i grensesnittet.

I menyen som kommer frem på venstre side trykker du på Brukertilgang.

I panelet for brukertilgang kan du styre brukertilgang på ditt Sensio Smarthus. Trykk på pluss-tegnet nederst i panelet for å legge til brukere.

Skriv inn en gyldig epost-adresse til den du ønsker å invitere til ditt Sensio Smarthus, og deretter trykker du på knappen Send invitasjon.

Invitasjonen vil nå legge seg i en liste over brukere av systemet. Merk at invitasjonen må besvares før den kan brukes av den som er invitert, og frem til dette blir gjort står som Ubesvart i listen av brukere.

Inviterte brukere får tilsendt en epost fra ditt Sensio Smarthus de må lese gjennom, og bekrefte for å få tilgang.

Deretter blir den inviterte brukeren bedt om å fylle ut, og registrere seg for å få tilgang til systemet.

Eieren kan etter eget ønske regulere tilgangen inviterte brukere har til de forskjellige sonene i eget Sensio Smarthus ved å enkelt bruke knappene for den enkelte sone. Er det ønskelig så kan brukere slettes helt, og har da ingen mulighet til å styre systemet før en ny invitasjon opprettes.

Ønskes en bruker fjernet fra ditt Sensio Smarthus så kan dennes tilgang slettes helt ved å trekke brukerkortet til venstre for så å trykke på Slett bruker.

Svar bekreftende på at du ønsker vedkommende fjernet fra systemet.