Hvordan laste ned appen og logge inn

Endret Tue, 20 Jun 2023 ved 11:30 AM

Sensio Smarthus appen er tilgjengelig både for Android og iOS og kan lastes ned her:

For å kunne logge inn i appen så må du ha en bruker. Mulighet til å lage en bruker får du når prosjektet ditt er satt opp og installatøren inviterer deg, eller når noen som allerede har tilgang til prosjektet inviterer deg. Den som blir invitert vil får da tilsendt en epost og ved å trykke akseptere i denne invitasjonen så vil du bli tatt til et registreringsskjema om du ikke allerede har en bruker.

Du må fylle inn påkrevd informasjon og godta tjenestevilkårene for å kunne bruke tjenesten, før du trykker "Opprett bruker"

Deretter bekrefte invitasjonen for å bli for eksempel eier av boenheten.

Nå er invitasjonen godtatt og bruker opprettet. Du kan nå gå tilbake til appen for å logge inn

Benytt din epost som brukernavn og det passordet du valgte ved registrering for å logge inn